“Daytasky” este o platforma de tipul marketplace ce se adreseaza comunitatilor, o platforma ce si-a propus sa aduca impreuna oameni și afaceri cu membrii comunității locale care sunt capabili să finalizeze sarcini pentru a câștiga bani suplimentari.

Suntem o evoluție a platformelor locale de promovare a anunturilor ( Olx, Publi24, La jumate, etc.) folosind tehnologia pentru a ajuta membrii comunității să se reunească într-un mediu de încredere pentru a crea oportunități de lucru pentru romani.

Piata serviciilor din Romania este destul de fragmentata si nu are transparenta ceea ce duce la ineficienta si preturi foarte mari.

Daytasky revolutioneaza acest spatiu printr-o abordare complet diferita, reinversand rolurile punand “Clientul” pe primul loc si dand posibilitatea oamenilor cu adevarat dedicati sa se remarce si sa-si construiasca un brand propriu ce le va aduce venituri substantiale.

Iata cateva dintre diferentele pe care le propunem si cum aduc valoare pe piata de servicii economisind timp si bani:

De asemenea înainte de “Daytasky” persoanele cu abilități și timp disponibil nu aveau nicio modalitate ușoară de a identifica alte persoane oameni din comunitatea lor locală care ar putea avea nevoie de serviciul lor si anume bone, plimbatori de animale de companie, in general “oameni buni la toate” și alții au avut opțiuni limitate in a se promova sau as face cunoscute abilitatile.

În mod similar, comercianții și profesioniștii care lucrează pe cont propriu sau în întreprinderile mici aveau opțiuni limitate de a găsi clienți noi, în afară de reclama clasificată tradițională și de poștă directă.

“Daytasky” își propune să construiască infrastructură pentru creșterea transparenței în comunitatea locală și crearea de oportunități de lucru în economia serviciilor romanesti.