FAQ

Te rugam sa citesti sectiunea FAQ .

Cine este Clientul?

Experiența Clientului

Interacțiunea cu “Daytasky” pentru o persoană care are nevoie de o sarcină finalizată ( Clientul ) de către un alt membru al comunității un( Tasker ) este:

1. Postați o sarcină

“Clientul” poate descrie o sarcină, inclusiv cerințe, timp, locație și propuneri buget.
Este gratuit să postați o sarcină.

2. Atribuirea unei sarcini

“Clientul” examinează ofertele făcute de Taskers și poate selecta o persoană pe baza informațiilor furnizate. Platforma Daytasky verifica disponibilitatea si blocheaza fondurile necesare achitarii sarcinii pe cardul furnizat de “Client” in numele Taskerului.

3. Plata si recezii

Odată ce sarcina este finalizată, “Clientul” solicită eliberarea de fondurilor către Tasker. “Clientul” poate oferi apoi o recenzie Taskerului în legătură cu sarcina finalizată.

Cine este Taskerul?

Experiență Tasker

În schimb, interacțiunea cu “Daytasky” pentru o persoană care finalizează o sarcină (un Tasker) pentru un alt membru al comunității ( Client ) este următoarea:

1. Clarificarea cerintelor

Tasker-ul răsfoiește oportunitățile de lucru și, atunci când este interesat, poate pune întrebări pentru a clarifica cerințele unei sarcini, inclusiv calificările, abilitățile, calendarul sau echipamentul necesar.

2. Adauga oferta

Odată mulțumit, Tasker-ul poate face o ofertă pentru a finaliza sarcina. Acesta pot include oricare dintre condițiile lor speciale și pot solicita o sumă de bani care trebuie plătită în schimbul serviciilor.

3. Plata si recezii

După ce sarcina este finalizată, Tasker-ul trimite o solicitare catre “Client” pentru a elibera fondurile. Tasker-ul poate apoi să ofere o recenzie “Clientului” în legătură cu sarcina finalizată.

Cum se face plata?

Pana la 1 Martie comisionul intre tranzactii este 0, iar platile intre cele doua parti se efectueaza cash sau orice alta metoda agreata.

Trimite Mail